Amsterdam City Circle

De Amsterdam City Circle: een netwerk voor nieuwgierige cultuurliefhebbers met hart voor hun stad.

Het Amsterdam Museum is hét museum van en over Amsterdam. Het museum wil daar zijn waar de Amsterdammers zijn. Wil díe thema’s aansnijden die relevant zijn voor bewoners en gebruikers van de stad. Met de schatkamer van de collectie Amsterdam als basis: duizenden voorwerpen en hun verhalen. Van topkunst uit de 17e eeuw tot stedenbouwkundige plannen, van gebruiksvoorwerpen tot graffiti: het wordt allemaal bewaard in de schatkamer van de stad.

Amsterdam City Circle
De Amsterdam City Circle is een nieuw netwerk van het Amsterdam Museum. Een netwerk voor nieuwgierige cultuurliefhebbers met hart voor hun stad. Speciaal voor deze groep organiseert het museum exclusieve events, altijd met de stad als basis en de collectie als context. Prikkelende lezingen, speciale previews en kijkjes achter de schermen bieden volop context en gespreksstof. Ontdek de geschiedenis door de ogen van nu, en beschouw de toekomst in relatie tot het verleden. En maak kennis met (andere) Amsterdammers die de stad maken zoals ze is.

Lid worden?
Met uw lidmaatschap ondersteunt u de activiteiten van het Amsterdam Museum. Leden van de Amsterdam City Circle ontvangen:

  • Uitnodigingen voor alle openingen van het Amsterdam Museum (geldig voor 2 personen)
  • Toegang tot 1 exclusief evenement per jaar in het Amsterdam Museum
  • 1 exclusief diner per jaar met de directeur
  • 1 x per 2 jaar exclusieve buitenlandse reis met de directeur van het museum (kosten voor eigen rekening)


Uw lidmaatschap bedraagt €1500,- per jaar. Het Amsterdam Museum heeft een culturele ANBI status. Uw bijdrage komt in aanmerking voor fiscale giftenaftrek. 
Lid worden kan door een e-mail te sturen naar acc@amsterdammuseum.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief